linkedin
twitter
facebook

Partners


Merketingvisie

Merketingvisie is hét Rotterdams positionering adviesbureau gespecialiseerd in merk strategische vraagstukken voor het MKB. Wij willen bedrijven, met behulp van ons positionering- en profilering advies, die merkpositie geven die ze verdienen.

logo Firebirds

Firebirds (www.fire-birds.nl) zorgt voor teksten, inrichten en onderhouden van social media en websitebouw.

logo Words, heroes & images
Bedrijven helpen hun marketing en communicatie te vertalen in een visuele strategie vormt de basis van Words, Heroes & Images. Van hieruit Art-Direct, Designed en realiseert WH&I verschillende soorten media.

logo Merkenkwekerij

De Merkenkwekerij levert (parttime) groeikracht. Dat leidt tot meer omzet, meer klanten en meer bedrijfscontinuïteit. Wij helpen organisaties om te groeien en doet dat door jouw merk te ontwikkelen. Waarom? Een sterk merk werkt. Juist voor het Rotterdams MKB!


Het Team Merk010


Vijf jaar geleden heeft Merketingvisie het initiatief genomen om deze verkiezing te organiseren. Voor deze tweede Merk010 verkiezing werken zij samen met een aantal Rotterdamse marketingpartners. Partners die net als zij overtuigd zijn van de kracht van het Merk en gek zijn op 010! Vanuit de gedachte dat het MKB de drijvende kracht is voor onze stad hebben wij als ondernemers de handen ineen geslagen om Rotterdamse MKB bedrijven bij elkaar onder de aandacht te brengen en de sterke merken te vieren.


Guido
Guido David
06-28615323


"sterke MKB merken bepalen het echte karakter van onze stad. Zij zijn de reden waarom we ons graag met Rotterdam identificeren. De reden waarom we trots zijn op 010. En de reden waarom ik hen graag in de schijnwerpers zet!"

Giota
Giota Bachtsevanidou
06-38303695

"Wil je dat de doelgroep en klanten je horen dan heb je de juiste melodie ​nodig."

logo Words, heroes & images
Esther Zeilstra
06-31917776


"Met de Merkenkwekerij ben ik altijd op zoek naar de ​ondernemer binnen de onderneming"

Anoep
Anoep Chowhari
06-41529424


"Goed design begint met het stellen van de juiste vragen, wijzen in de juiste richting en het voelen van de noodzaak om iets te creëren wat mensen echt raakt"

Vincent
Vincent Hartgers
06-24604608


"Swift as the wind. Quiet as the forest. Conquer like the fire. ​Steady as the mountain"​ Sun Tzu


Speciale dank aan GNO Business Netwerk en Lommerrijk
2015 SiteforSites.nl