linkedin
twitter
facebook

Merk010 zet in september het sterkste zakelijk MKB merk van Rotterdam 2015 in de spotlight tijdens een echt Rotterdamse uitreiking. Iedere Rotterdamse ondernemer kan hiervoor nomineren of genomineerd worden en zo in aanmerking komen voor deze prestigieuze Merk010 award. U kunt vanaf NU merken nomineren!

Rotterdamse bedrijven kenmerken zich door eigenheid, onafhankelijkheid en duidelijkheid. Onder de radar bestaan er veel Rotterdamse zakelijke MKB merken die ondernemers in hun hart hebben gesloten. Deze merken bepalen het zakelijk karakter van onze stad en zijn de drijfveren van onze regionale economie. Daarnaast dienen zij als inspiratiebron voor andere midden- en kleinbedrijven.

Merken die wij via de Merk010 verkiezing in de schijnwerpers zetten en daarmee de erkenning geven die zij verdienen.

De Merk010 verkiezing is een verkiezing van en voor Rotterdamse ondernemers.

Procedure: Longlist, selectie, shortlist, stemmen, winnaar!

Tot 20 juli 2015 kunnen zakelijke Rotterdams MKB bedrijven genomineerd worden voor de longlist via deze website. Kandidaten moeten voldoen aan de volgende criteria: ze dienen een Rotterdamse oorsprong te hebben, 10-250 medewerkers, een onderscheidend producten- en/ of dienstenaanbod en een bijzondere bedrijfsuitstraling.

De aangedragen bedrijven worden na een eerste selectie geïnterviewd door de marketingpartners van Merk010 over hun merkfocus. Om het MKB in Rotterdam echt een kans te geven in deze merkverkiezing doet Merk010 samen met al onze andere merk, marketing en communicatie collega's niet mee. Zo zorgen we ervoor dat de Merk010 verkiezing eerlijk verloopt. Het merkexpert panel selecteert uit de genomineerde bedrijven de Top 5 van meest merkgerichte bedrijven voor de Merk010 verkiezing. De Merk010 Top 5 wordt op 1 augustus 2015 bekend gemaakt. Die bedrijven krijgen extra exposure via de website en de verkiezing.

Als ondernemer kunt u van 1 t/m 31 augustus uw definitieve stem uitbrengen en een winnaar kiezen. Deelname aan de Merk010 verkiezing levert de winnaar (en degene die het bedrijf genomineerd heeft) veel publiciteit op en het bedrijf doet direct aan merkversterking. Op de stempagina vind u de merkprofielen van de Merk010 Top 5 genomineerde bedrijven zodat u nader kunt kennismaken.

De prijsuitreiking vind plaats op 10 september tijdens de GNOBORREL in Lommerijk >> meer informatie.

Nomineer vanaf NU!


Stuur een email met uw aanbeveling naar: info@merk010.nl. Met duidelijke vermelding van:

  • bedrijfsnaam
  • naam contactpersoon inclusief email en telefoonnummer
  • reden waarom het desbetreffende bedrijf volgens u het sterkste zakelijke MKB merk van Rotterdam is

Breng uw stem uit!

Vanaf 1 augustus kunt u uw stem uitbrengen op de top 5 van de door merk010 samengestelde shortlist van genomineerde merken. Op deze pagina vindt u de top 5 merkprofielen waarop u kunt stemmen.

De prijsuitreiking vind plaats op 10 september tijdens het GNO Business Netwerk in Lommerrijk >> meer informatie.

2015 SiteforSites.nl