linkedin
twitter
facebook

AWARD


Merk010 winnaar 2010


In 2010 hebben ondernemers voor de eerste keer hun favoriete Merk010 gekozen. De prijs werd uitgereikt aan een Rotterdams Small Business Merk dat producten of diensten aanbood aan bedrijven of consumenten. Op 7 september vonden de uitreiking van de Merk010 plaats in het Dakpaviljoen van Engels.

Winnaar dat jaar was Van Puffelen Buitenreclame. Zij wonnen de Merk010 award omdat: Inmiddels zijn hun bedrijfsactiviteiten overgenomen.
Nummer twee van de verkiezing was Start me up. Destijds werkplekkenverhuurder voor startende ondernemers, nu inmiddels uitgegroeid tot een landelijke netwerkorganisatie.
Derde op de lijst werd Engels. Het grand café-restaurant en zalencentrum heeft na zware tijden recent met nieuwe eigenaren en in geheel nieuwe versie de deuren weer geopend.

Deze ontwikkelingen van de top 3 van 5 jaar geleden geven goed de dynamiek van de markt aan. Het bewijst dat bekendheid in de lokale markt onvoldoende is voor blijvende zakelijke resultaten. Merk-denken betekent soms jezelf als bedrijf opnieuw uitvinden om te kunnen blijven inspelen op de toekomstige behoeften van je klant. Hoe beleven jouw klanten jouw bedrijf en hoe vertaal je dat naar succesvol blijven ondernemen met een groeiende en stabiele klantbasis.

www.merketingvisie.nl

Merk010 2015 - BoostR


De BoostR is de prijs voor de het beste merk. In het voortraject doen wij al een analyse om te bepalen welke 5 merken het beste presteren op de 4 aandachtsgebieden.
Naast de eer om beste zakelijke MKB merk van Rotterdam te zijn helpen wij de winnaar met het vergroten van het succes door ze gratis de BoostR aan te bieden. Hierin helpen de partijen achter Merk010 de winnaar om nog succesvoller met het merk centraal het verschil te maken bij klanten.

De Merk010 Award wordt 10 september uitgereikt tijdens het GNO Business Netwerk in Lommerrijk >> meer informatie.

2015 SiteforSites.nl